Live Radio

We bieden drie mobiele radiostudio's, draaiklaar geplaatst op lokatie: de Superstudio, Studio in a Box en de Studentenstudio. Verder diverse mogelijkheden voor live verslag, verbindingen, FM-zenders, radiostreaming en technische service.

Fijn werken

Onze 'Superstudio' tovert bij elke programmamaker een lach op zijn gezicht. Het oogt, werkt en klinkt fantastisch. Of je nu werkt met Omniplayer, GML of Aeron: daar word je blij van! Met unieke HD draadloze telefoonvorken, wandelzenders, unieke zelf verbinding makende codecs en meer!
In grote, kleinere, en kleine uitvoering voor iedere denkbare setup en wensen.

Branding

Een ontwerp waarbij het publiek de presentatoren en gasten kan aankijken. En met uw logo of sponsorvisuals.
Ideaal ook voor onze visual radio online, met volautomatisch schakelende camera's.

Compleet

Een DJ-desk, Gasten-desk en Producer-desk.
Met unieke mogelijkheden bij de Producer voor fantastisch samenwerken: communicatie, meekijken, duowerken, editen, dropbox, social media.


De 'Studio in a Box' is letterlijk één grote rijdende doos. Compact, voor backstage of in een tent: eenvoudig maar compleet voor een selfsupporting DJ waar drie gasten heel gemakkelijk even 'aan kunnen komen lopen'. Natuurlijk met 16-fader digitale tafel, HD telefoonvork, 2x wireless en retour, wandelzender, podium cleanfeed, 4x Rode Broadcaster, voice- en afluisterprocessing en GML.

Heel eenvoudig, overzichtelijk en leuk om mee te werken!


Wist u overigens dat de centrale DJ-desk van de 'Superstudio' ook alles aan boord heeft om vanaf 1 m2 topklasse radio te maken?

Lustrumradio is hot! Onze speciale 'studentenradio-set' is stoer, en heeft een gemakkelijke bediening voor een DJ en twee gasten. Natuurlijk met het live inbellen van luisteraars, touchscreen cartwall voor leuke geluiden, alle muziek aan boord en online, en wordt draaiklaar met superklinkende livestream geleverd. Natuurlijk met leuke uitleg en tips!

LIVE VERSLAG (ook te huur)
Wandelzenderset 1 HF Prints, met retour, met inklapbare compacte antennes, genoeg bereik voor 2 hallen.
Wandelzenderset 2 HF Prints, met retour, met 5 meter takelmast en grote antennes, voor groter bereik buiten tot 2 km.
Wandelzenderset 3 met retour, digitaal 7 kHz, met onbeperkt europees bereik.
Compleet online radioprogramma op uw website met muziek afgewisseld met live verslaggeving van bijvoorbeeld voetbalwedstrijden of events. Volautomatisch, met hifi live reportageset voor de verslaggever; geheel begeleid.

VERBINDINGEN (ook te huur)
– Unieke prof. digitale IP-codecset die zelf open poorten scant en automatisch verbinding maakt, superkwaliteit hifi stereo bidirectioneel audio, low delay.
– Unieke Audio TX multichannel IP-codecset voor 8 signalen tegelijk, heen en terug, volledig in sync. Ook wanneer u de regiewagen thuis wilt laten op een event!
– Analoge Schiphol-goedgekeurde stereo DAV-verbinding met HiDyn, delayvrij, 10 watt, 'veilig' stereo bereik tot 2 km.
– Airbridge set voor draadloze internetlink, als een draadloze kabel, plug&play, 'veilig' bereik tot 2 km line of sight.


FM-ZENDERS (ook te huur)
– Prof. digitale FM-zenderset 1 met rustige multiband zwaaibegrenzing, 50 watt, RDS, antenne, perfect voor drive-in movies.
– Prof. digitale FM-zenderset 2 met super-hitradio soundprocessing, 50 watt, RDS, antenne, perfect voor event-radio.
– Prof. RVR FM-zenderset 3 zonder zwaaibegrenzing, 30 watt, RDS, antenne, voor gebruik met eigen FM-processing.
Draaiklare installatie bij u op lokatie, met zorgvuldige afregeling naar de specificatie van uw vergunning van Agentschap Telecom, om ook de controleurs blij te maken. Met prof. MPX-meetset op lokatie.

RADIO LIVESTREAMING
prof. livestreaming van uw tijdelijke event-radiostation in hoge kwaliteit.
met professionele soundprocessing voor een altijd stoere, en professionele 'radiosound' in zeer hoge kwaliteit.
– de player werkt op alle devices wereldwijd en kan worden embed op uw eigen website; en met luisterlink voor op social media.
– de player wordt voorzien van uw eigen foto of logo.
- voor speciale events ook leverbaar in 'high capacity'-versie met 100.000 luisteraars in hifi stereo, en met de mogelijkheid tot afwisselende (sponsor-)logo's in de player.

RADIO SERVICE
– MPX-spectrummeting met prof. analyzer en inregeling van uw zender naar de wettelijke (periodiek gecontroleerde) normen van Agentschap Telecom. Hiermee voorkomt u storingen op qua frequentie naastgelegen radiostations.
– inregelen unieke soundprocessingformats voor FM, DAB, TV en online, wereldwijd, vele referenties. 'Anything in, always good out'. Projectprijs en tevredenheidsgarantie.
– volledige sitecheckup van studio, voiceprocessing, mixer, processing voor div. platforms, STL, tem. zender en antennes.
– custom made oplossingen.


Showbizz | live is een handelsmerk van Showbizz NL Show & Broadcast International - Eric Holzhauer Mediagroep BV

Contact: info@showbizz.nl
Telefoon: +31 10 4124 555
Website: www.showbizz.nl

Instagram

Facebook

Ons kantoor is centraal gevestigd in Flevoland, nabij Hilversum en Amsterdam. Wij werken met plezier in heel Nederland en daarbuiten.

Al onze faciliteiten technisch op een rij? Klik op het 'menu in detail' bovenaan.
(Op uw smartphone: de streepjes linksboven).